Škoula odchádza zo Slovana Bratislava do Liberca

NETKY.SK • 27 Máj 2014, 11:07 • 2 min
Škoula odchádza zo Slovana Bratislava do Liberca

LIBEREC - Český hokejový obranca Martin Škoula sa po ročnom pôsobení v Slovane Bratislava vracia do rodnej krajiny. Podľa portálu isport.blesk.cz posilní od novej sezóny extraligový klub Bílí Tygři Liberec, s ktorým v utorok podpísal zmluvu.

slovakia

left justify in out

Tridsaťštyriročný zadák odohral v uplynulom ročníku za Slovan 54 zápasov základnej časti, v ktorých nazbieral 13 bodov za dva góly a 11 asistencií ako i 18 trestných minút a 17 mínusiek. Vedenie slovenského účastníka KHL hneď po skončení sezóny avizovalo, že so Škoulom spoluprácu nepredĺži.

 

Víťaz Stanleyho pohára z roku 2001 v drese Colorada hral v českej extralige naposledy v sezóne 2004/2005 počas výluky v NHL, keď pôsobil v Litvínove. Na konte má vrátane play off viac než 800 zápasov v zámorskej profilige, okrem Avalanche nastupoval aj za Anaheim, Dallas, Minnesotu, Pittsburgh a New Jersey. V KHL hral okrem Slovana aj za Avangard Omsk a Lev Praha. Na MS 2006 získal s českou reprezentáciou striebro, o päť rokov neskôr bol členom bronzového tímu. Štartoval aj na ZOH 2002 v Salt Lake City.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona