Škótsky tréner Strachan neočakáva zmeny pred kvalifikáciou MS 2018

NETKY.SK • 11 November 2015, 09:18 • 2 min
Škótsky tréner Strachan neočakáva zmeny pred kvalifikáciou MS 2018

EDINBURGH - Tréner škótskej futbalovej reprezentácie Gordon Strachan nepredpokladá, že v jeho mužstve sa pred začiatkom kvalifikácie o postup na MS 2018 do Ruska udejú zásadné personálne zmeny.

slovakia

left justify in out

Päťdesiatosemročný rodák z Edinburghu minulý mesiac predĺžil kontrakt s tamojšou futbalovou asociáciou napriek tomu, že Škótsko sa ako jediné územie z Veľkej Británie neprebojovalo na budúcoročný kontinentálny šampionát do Francúzska. Ochotu naďalej reprezentovať otvorene prejavilo aj viacero hráčov.

 

"Sú to pozitívne správy. Nepozerám sa na vek hráčov, je mi jedno, či má futbalista 17 alebo 37 rokov. Uprednostňujem síce mladších, ale nemám problém ani so staršími hráčmi. Kritériom pre nomináciu do národného mužstva bude zakaždým schopnosť pracovať s loptou, herná inteligencia a ochota tvrdo bojovať za Škótsko," cituje portál www.eurosport.co.uk slová Gordona Strachana.

 

Škótsko sa v eliminačnej skupine o postup na MS 2018 stretne s Anglickom, Slovenskom, Slovinskom, Litvou a Maltou.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies