Škóti majú zálusk na Matúša Bera, od detstva fandí Liverpoolu

NETKY.SK • 19 November 2015, 12:40 • 2 min
Škóti majú zálusk na Matúša Bera, od detstva fandí Liverpoolu

GLASGOW - O slovenského futbalistu Matúša Bera je v Európe veľký záujem. Talentovaný stredopoliar majstrovského AS Trenčín padol do oka aj predstaviteľom Celticu Glasgow. Tvrdí to škótska edícia britského denníka The Sun.

slovakia

left justify in out

Najlepší strelec aktuálnej sezóny Fortuna ligy pre The Sun prezradil, že je veľkým fanúšikom FC Liverpool a jeho bývalého kapitána Stevena Gerrarda. "Už od detstva som priaznivcom Liverpoolu a z hráčov obdivujem najmä Stevena Gerrarda. Pre mňa osobne je to najväčšia hráčska persóna vo futbale. Hoci nestrelil toľko gólov ako napríklad Cristiano Ronaldo alebo Lionel Messi, ale vždy odviedol pre tím maximum. A rovnako hrám aj ja - bránim a útočím s rovnakou intenzitou," povedal 20-ročný Bero.

 

Slovenský reprezentant do 21 rokov pridal ku svojej komplexnej hre aj góly, na ktoré sa v minulosti riadne nadrel. "Pred časom som mal množstvo príležitostí, ale nevedel som skórovať. Teraz som viac efektívny, čo ma veľmi teší. A profituje z toho aj môj tím," dodal Bero, ktorý v 16 zápasoch FL 2014/15 nastrieľal deväť gólov.

 

Jeho forma by mu mohla vyniesť pozvánku do A-tímu SR, ktorý sa budúce leto premiérovo predstaví na finálovom turnaji EURO 2016. "Stále sa snažím zlepšovať, na tréningoch trvdo makám. Konkurencia v reprezentačnom A-tíme je však veľmi veľká, pretože všetci hráči majú vysokú kvalitu. Čiže nebudem sklamaný, ak pozvánka nepríde v najbližších dňoch. Bude ma to motivovať v tvrdej práci tak, aby som sa tam raz dostal. Samozrejme, účasť na európskom šampionáte vo Francúzsku by bola pre mňa splneným snom, ale som realista," dodal Bero.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies