Škorpión sa dostal na palubu lietadla a zranil pasažierku

NETKY.SK • 17 Február 2015, 12:38 • 2 min
Škorpión sa dostal na palubu lietadla a zranil pasažierku

PORTLAND - Škorpión, ktorý sa dostal na palubu lietadla spoločnosti Alaska Airlines smerujúceho z Los Angeles do Portlandu v Oregone, v sobotu zranil jednu pasažierku. Incident sa odohral vo chvíli, keď sa piloti pripravovali na odlet.

slovakia

left justify in out

Po tom, ako škorpión bodol ženu do ruky, však štart odložili. Cestujúcu, ktorá vraj bola po celý čas pokojná, následne ošetrili a ďalšiu lekársku starostlivosť odmietla.

 

„Tá žena bola veľmi statočná. Správala sa, akoby to bol komár,“ uviedol pre ESPN tréner basketbalového tímu z Oregonskej univerzity Wayne Tinkle, ktorý bol na palube spolu so svojimi zverencami. Chladnú hlavu si podľa slov pasažierov zachovala aj posádka. Zviera sa im podarilo zneškodniť bez toho, aby na palube vypukla panika. 

 

 

 

 

Lietadlo napokon do cieľa dorazilo s približne polhodinovým meškaním. Pred odletom ho ešte skontrolovali pracovníci letiska, aby sa uistili, že na palube sa už nenachádzajú žiadne ďalšie škorpióny. Ten, ktorý bodol spomínanú ženu, sa vraj do lietadla mohol dostať cez batožinový priestor ešte v Mexiku, odkiaľ stroj priletel do Los Angeles. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies