VIDEO Skončila penalta Rona Vlaara proti Argentíne nakoniec gólom?

NETKY.SK • 11 Júl 2014, 16:15 • 2 min
VIDEO Skončila penalta Rona Vlaara proti Argentíne nakoniec gólom?

SAO PAULO – Holandský obranca Ron Vlaar bol sklamaný, keď mu argentínsky brankár Sergio Romero chytil penaltu počas rozstrelu v zápase medzi Holandskom a Argentínou v semifinále MS 2014. Videozáznam však ukázal, že lopta takmer skončila naspäť v sieti.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťdeväťročný obranca išiel kopať penaltu ako prvý, avšak brankár Romero smer jeho strely odhadol. Milióny divákov po celom svete si však nevšimli, že lopta sa takmer opäť dokotúľala do brány a chýbali jej iba milimetre. V tej chvíli bol už brankár Romero vonku z brány a lopte nevenoval absolútne žiadnu pozornosť, avšak Holanďan Vlaar ešte očami tlačil loptu za čiaru.

 

Gól by však s najväčšou pravdepodobnosťou neplatil, keďže videozáznam dokazuje, že sa Vlaar po brankárovom vyrazení dotkol lopty ramenom. Dozaista by to však bol jeden z najsenzačnejších momentov celých MS 2014.

 

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies