Skončil Štefan Hríb v RTVS?!

NETKY.SK • 14 Január 2015, 09:43 • 2 min
Skončil Štefan Hríb v RTVS?!

BRATISLAVA - Do sporu sa dostali riaditeľ RTVS Václav Mika a šéfredaktor časopisu .týždeň Štefan Hríb, ktorý pre RTVS vyrába a moderuje reláciu Večer pod lampou. Spor súvisí s pokutou 50.000 eur, ktorú RTVS dostala za reláciu Večer pod lampou.

slovakia

left justify in out

Tá bola venovaná kauze Cervanová. RTVS pokutu zaplatila, no následne požadovala spätne peniaze od Hríbovej firmy W Press, ktorá vydáva aj .týždeň. "Dohodu sme splnili, lebo sme celú tú pokutu zaplatili," povedal Hríb.

 

Mikovi sa však nepáči, že Hríb vyzval ľudí, aby sa na pokutu vyzbierali. "RTVS uzavrela túto dohodu s vedomím, že spoločnosť W Press má uzatvorené zmluvné poistenie na tento typ spôsobených škôd. Napriek tejto dohode spoločnosť bez toho, aby o tomto kroku mala RTVS akúkoľvek vedomosť, použila túto dohodu na marketingové a obchodné ciele smerom k širokej verejnosti a svojim čitateľom," cituje denník Nový čas stanovisko RTVS.

 

"Je pre nás nepredstaviteľná ďalšia spolupráca s vydavateľstvom W Press ako dodávateľom formátu Pod lampou. RTVS zároveň v týchto dňoch oslovila tvorcov relácie Pod lampou k rokovaniu o potenciálnej spolupráci inou formou," vyjadrila sa hovorkyňa RTVS Dominika Šulková.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies