Skončil sa denný seriál Panelák, Krausovi chýbať nebude

NETKY.SK • 18 Jún 2015, 12:34 • 2 min
Skončil sa denný seriál Panelák, Krausovi chýbať nebude

BRATISLAVA - V stredu večer odvysielala televízia JOJ poslednú epizódu najdlhšieho hraného slovenského denného seriálu Panelák (2008 - 2015). Projekt z autorskej dielne režiséra a scenáristu Andyho Krausa sa skončil 15. sériou. Na obrazovkách televízie JOJ, ktorá úspešný formát vysielala sedem a pol roka, sa diváci pravidelne stretávali s mnohými obľúbenými protagonistami.

slovakia

left justify in out

Hereckú základňu seriálu tvorili Diana Mórová, Marián Miezga, Mirka Partlová, Juraj Slezáček a Božidara Turzonovová, ktorých Kraus angažoval už od samého začiatku. Spomedzi hudobných hostí v Paneláku najviac zarezonovala kapela Desmod, ktorá okrem toho naspievala aj úvodnú pieseň Lavíny. Na obľúbenom formáte sa podieľalo spolu deväť režisérov. Okrem Krausa, ktorý bol spolu s Tomášom Jančom zároveň tvorcom seriálového námetu, sa herci ocitli i pod rukou Mariána Tutokyho, Viktora Csudaia, Andrei Horečnej, Romana Fábiana, Lukáša Hanuláka, Miloša Volného a Branislava Mišíka.

 

Andymu Krausovi úspešný televízny projekt podľa vlastných slov chýbať nebude. V súčasnosti už totiž pracuje na ďalšej seriálovej novinke Dvojičky, v ktorej prisľúbil účasť i viacerým hercom z Paneláku.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona