Skončí Nicolas Anelka v Číne?

NETKY.SK • 23 November 2011, 14:26 • 2 min
Skončí Nicolas Anelka v Číne?

Skončí Nicolas Anelka v Číne? Futbal LONDÝN - Útočník Chelsea Londýn, Nicolas Anelka, by podľa správ z Francúzska mohol v januárovom prestupovom období opustiť Premier League.

slovakia

left justify in out

imgLONDÝN - Útočník Chelsea Londýn, Nicolas Anelka, by podľa správ z Francúzska mohol v januárovom prestupovom období opustiť Premier League. Prestúpiť by mal šokujúco do Číny!

Vedenie čínskeho klubu
Shenhua ponúklo 32-ročnému bývalému reprezentantovi Francúzska ohromujúcu zmluvu na neuveriteľných 10.6 miliónov eur za sezónu.
Blue Devils (Modrí Diabli - pozn.red.), ako nazývajú fanúšikovia svoj klub, sa v čínskej Superlige trápili a sezónu 2011 ukončili na 11.mieste z celkovo 16 tímov v lige.

Predstaviteľ klubu povedal: "Je to veľmi ťažké. Aktuálne sa zaujímame o Anelku. Vieme, že budúci rok v lete bude Anelka voľným hráčom, ale je veľa klubov, ktoré sa o neho zaujímajú, ako napríklad AC Miláno, ďalej ruské kluby a niektoré kluby z okolia Perzského zálivu. Ak ho chceme získať, tak musíme predostrieť lukratívnu ponuku."

Taktiež je tu možnosť, že Anelka prestúpi do MLS, keďže záujem
o útočníka prejavili aj New York Red Bulls, Philadelphia Union a  Montreal Impact.

Anelka
túto sezónu už nehrá v Chelsea toľko, koľko by chcel a vo výbere trénera Andre Villa-Boasa je až za Fernandom Torresom, Didierom Drogbom a Danielom Sturridgom.

Útočník necestoval s výpravou Chelsea ani do Nemecka na ich zápas Ligy Majstrov s Bayerom Leverkusen (23.11.2011 - streda), čo
ešte viac posilnilo špekulácie o jeho odchode.

Villas Boas povedal: "Nie je zranený. Nicolasa som používal viackrát skôr ako krídelníka, a nie ako útočníka. Rozhodli sme sa, že na tento zápas postavíme iný tím, a nie preto, že by Nicolas strácal schopnosti. Jeho schopnosti sú stále obrovské."

Villas Boas minulý mesiac priznal svoje obavy, že by 32-ročný Anelka nemusel mať záujem o predĺženie svojej existujúcej zmluvy s Chelsea.

"Urobíme všetko preto, aby sme s ním zmluvu predĺžili, ale Nicolas sa musí rozhodnúť sám a ja si nie som istý, že bude ochotný pokračovať u nás. Nicolas, ako osoba, je veľmi šťastný a
v poslednom roku svojej zmluvy stále patrí Chelsea."

Prestup Anelku by bol veľkou vzpruhou pre tím Shenhua, ktorý trénuje bývalý tréner chorvátskej reprezentácie - Miroslav Blaževič.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies