Školy môžu opäť súťažiť so svojimi eTwinningovými projektmi

NETKY.SK • 9 Máj 2018, 08:42 • 2 min
Školy môžu opäť súťažiť so svojimi eTwinningovými projektmi

BRATISLAVA - Všetky materské, základné a stredné školy, ktoré sú zaregistrované v programe eTwinning a s partnerskou školou zo zahraničia realizujú spoločný projekt, sa môžu prihlásiť do súťaže o najlepší eTwinning projekt na Slovensku.

slovakia

left justify in out

Medzinárodné projekty, ktoré získali národný certifikát kvality, je možné prihlasovať do 3. júna. Súťaž sa koná v dvoch základných kategóriách podľa veku žiakov, a to od päť do 12 rokov a od 13 do 19 rokov. Špeciálnymi kategóriami v tomto roku sú Projekt s tematikou kultúrneho dedičstva, Projekt Európa v škole a Projekt Erasmus+ realizovaný cez priestor eTwinning.

 

Školy, ktoré boli ocenené v slovenskej alebo európskej súťaži eTwinning v minulosti, sa môžu prihlásiť do súťaže v tomto školskom roku iba s novým projektom realizovaným v školskom roku 2017/2018.

 

 

Súťaž vyhlásila NSS – Národná služba pre elektronickú spoluprácu škôl pri Žilinskej univerzite v Žiline. Záštitu nad súťažou prevzala rektorka tejto univerzity Tatiana Čorejová.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies