Školiak dosiahol svoje, zo Skalice zamieril do Piešťan

NETKY.SK • 27 Január 2016, 16:26 • 2 min
Školiak dosiahol svoje, zo Skalice zamieril do Piešťan

PIEŠŤANY - Hokejový útočník René Školiak sa deň pred svojimi 37. narodeninami dočkal požadovanej zmeny dresu, HK 36 Skalica ho vymenil do ŠHK 37 Piešťany za Ondreja Mikulu.

slovakia

left justify in out

"Pred najdôležitejšou a najnáročnejšou časťou sezóny získali havrani posilu do útoku. Stal sa ňou skúsený útočník René Školiak," referuje oficiálny web www.shk37piestany.sk.


Rodák z Liptovského Mikuláša Školiak prišiel do Skalice pred sezónou 2005/2006 a v zeleno-bielom drese odohral 513 stretnutí v základnej časti najvyššej slovenskej súťaže, v ktorých dosiahol 468 bodov za 139 gólov a 329 asistencií. V play-off pridal ďalších 67 duelov s bilanciou 16+30. V tejto sezóne nazbieral 17 bodov (6+11). Školiak strávil na Záhorí prevažnú časť svojej kariéry, v slovenskej najvyššej súťaži pôsobil aj v drese HK Nitra, Slovana Bratislava a Liptovského Mikuláša. Krátko si vyskúšal aj zahraničný angažmán v pražskej Slavii.


Dvadsaťsedemročný krídelník Ondrej Mikula začal túto sezónu v Banskej Bystrici, cez kazašský Pavlodar sa dostal do Piešťan, kde si v 31 zápasoch pripísal 7 gólov a 12 asistencií.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies