Školákom na východe sa od pondelka začínajú jarné prázdniny

NETKY.SK • 15 Február 2019, 08:19 • 2 min
Školákom na východe sa od pondelka začínajú jarné prázdniny

BRATISLAVA - Od pondelka 18. februára sa začína pre žiakov základných a stredných škôl obdobie jarných prázdnin.

slovakia

left justify in out

Týždeň oddychu je už tradične rozložený podľa jednotlivých regiónov Slovenska.

 

img

 

Ako prví sa na prázdniny môžu tešiť školáci v Prešovskom a Košickom kraji, ktorí si od školy oddýchnu od 18. do 22. februára. Vyučovanie sa im začne v pondelok 25. februára. V tento deň sa začne týždeň voľna pre žiakov na západnom Slovensku, teda pre okresy v Bratislavskom, Nitrianskom a Trnavskom kraji a potrvá do 1. marca. Do škôl sa žiaci vrátia v pondelok 4. marca. Najdlhšie si na jarné prázdniny musia v tomto školskom roku počkať školáci na strednom Slovensku. V Banskobystrickom, Žilinskom a Trenčianskom kraji sú naplánované od 4. do 8. marca a do školských lavíc sa opäť vrátia v pondelok 11. marca. 

 

img

 

Po jarných prázdninách čakajú školákov ďalšie prázdniny počas veľkonočných sviatkov. Školáci si oddýchnu od štvrtka 18. apríla do utorka 23. apríla. Školské vyučovanie sa začne v stredu 24. apríla.

 

Harmonogram školských prázdnin uverejňuje Ministerstvo školstva, vedy, výskumu a športu SR na svojom webe.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona