Školák na facebooku prezradil časť deja z nového Star Wars, fanúšik ho za to chcel zabiť

NETKY.SK • 23 December 2015, 11:03 • 2 min
Školák na facebooku prezradil časť deja z nového Star Wars, fanúšik ho za to chcel zabiť

BRATISLAVA - Polícia v americkom štáte Montana zatkla istého Arthura Roya za vyhrážanie sa na sociálnej sieti Facebook nemenovanému študentovi, ktorý mu prezradil časť deja snímky Star Wars: Sila sa prebúdza (2015).

slovakia

left justify in out

Roy minulý týždeň diskutoval s chlapcom o spomínanom filme, no keď mu ten prezradil jednu zo zápletiek, nahneval sa. Počas hádky mu následne poslal fotku, na ktorej drží pištoľ. Taktiež mu napísal, že si ho nájde.

 

Chlapec sa bál, že Roy myslí svoje vyhrážky vážne, a incident preto nahlásil na polícii. Tá zabezpečila chlapcovu školu a v piatok Roya zatkla. V pondelok sa postavil pred súd, pričom sudca stanovil kauciu na 10-tisíc dolárov. V januári by ho mali formálne obžalovať.


Film Star Wars: Sila sa prebúdza sa do slovenských kín dostal 17. decembra. Príbeh snímky sa odohráva 30 rokov po udalostiach z filmu Star Wars: Epizóda VI - Návrat Jediov (1983). V novinke si zahrali Carrie Fisher, Harrison Ford, Mark Hamill, Peter Mayhew, John Boyega, Max von Sydow, Anthony Daniels, Warwick Davis, Peter Mayhew, Kenny Baker, Lupita Nyong'o, Gwendoline Christie, Andy Serkis, Daisy Ridley, Adam Driver, Oscar Isaac, Domhnall Gleeson, Crystal Clarke či Christina Chong. Réžie sa ujal J. J. Abrams, ktorý nakrútil aj moderné spracovania sci-fi Star Trek (2009) a jeho pokračovania s názvom Star Trek: Do temnoty (2013). Snímka zaznamenala počas otváracieho víkendu v kinách po celom svete tržby vo výške 529 miliónov dolárov (v prepočte približne 487 miliónov eur), čím sa stala filmom s najúspešnejším vstupom do distribúcie v histórii.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona