Školáci si v piatok užijú polročné prázdniny

NETKY.SK • 2 Február 2017, 11:29 • 2 min
Školáci si v piatok užijú polročné prázdniny

BRATISLAVA - Žiaci základných a stredných škôl budú mať v piatok 3. februára polročné prázdniny. Školské vyučovanie sa im opäť začne v pondelok 6. februára. Informovalo o tom ministerstvo školstva v Pedagogicko-organizačných pokynoch na školský rok 2016/2017.

slovakia

left justify in out

Žiaci základných a stredných škôl majú v tomto školskom roku 188 vyučovacích dní. Po polročných prázdninách si najbližšie užijú žiaci voľno počas jarných prázdnin. Jarné prázdniny odštartujú už tento mesiac v Bratislavskom, Nitrianskom a Trnavskom kraji, a to od 20. do 24. februára. Ďalší týždeň ostanú doma školáci z Banskobystrického, Žilinského a Trenčianskeho kraja, ktorí budú mať voľno od 27. februára do 3. marca. Napokon sa jarných prázdnin dočkajú aj žiaci z Košického a Prešovského kraja, ktorí budú mať jarné prázdniny od 6. do 10. marca. Poslednými prázdninami pred dvojmesačným letným voľnom sú veľkonočné prázdniny. Tie budú tento rok od 13. do 18. apríla.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies