Školáci majú prvý polrok za sebou, dnes dostanú výpisy vysvedčení

NETKY.SK • 31 Január 2013, 08:03 • 2 min
Školáci majú prvý polrok za sebou, dnes dostanú výpisy vysvedčení

Školáci majú prvý polrok za sebou, dnes dostanú výpisy vysvedčení - Zaujímavosti Žiaci na základných a stredných školách majú za sebou prvý polrok školského roka. Ako sa im počas neho darilo, ukáže sa na výpise vysvedčení, ktoré si dnes prevezmú od triedn

slovakia

left justify in out

img

Žiaci na základných a stredných školách majú za sebou prvý polrok školského roka. 

Ako sa im počas neho darilo, ukáže sa na výpise vysvedčení, ktoré si dnes prevezmú od triednych učiteľov.

Následne v piatok (1.2.) asi 700.000 školákov čakajú polročné prázdniny.

Výpisy polročných vysvedčení nie sú verejnou listinou a ich formu si určuje sama škola, respektíve triedny učiteľ. Ak o to plnoletý žiak alebo jeho rodič písomne požiada, škola mu môže vydať aj riadne polročné vysvedčenie. 

"Škola môže hodnotiť žiaka klasifikáciou, slovným hodnotením alebo kombináciou oboch spôsobov, pričom o konkrétnej forme rozhodne riaditeľ školy po prerokovaní návrhu v pedagogickej rade," uviedol hovorca ministra školstva Michal Kaliňák.

Dopravný podnik Bratislava (DPB) upozorňuje, že spoje budú v piatok jazdiť v prázdninovom režime. "Nebudú premávať autobusové spoje na linkách číšlo 55 a 178, linkách školskej dopravy a nebudú vykonané spoje školskej dopravy z určených liniek podľa ich cestovných poriadkov pre pracovný deň,"informuje DPB na svojom webe.
Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies