Skokanka na lyžiach pózovala pre Playboy, ako 23-ročná ukončila kariéru

NETKY.SK • 17 Január 2014, 14:00 • 2 min
Skokanka na lyžiach pózovala pre Playboy, ako 23-ročná ukončila kariéru

BERLÍN - Pôvabná nemecká skokanka na lyžiach Melanie Faisstová ukončila vo veku 23 rokov aktívnu činnosť. Dôvodom tohto kroku je skutočnosť, že rodáčka z mesta Titisee-Neustadt sa neprebojovala do národného tímu, ktorý sa predstaví na februárových ZOH v Soči.

slovakia

left justify in out

"Tvrdo som pred touto zimou trénovala, ale nezostáva mi nič iné len akceptovať, že sen sa nestal skutočnosťou. Preto som sa rozhodla skončiť a zamerať sa na ďalšiu budúcnosť. Bolo to ťažké rozhodnutie, pretože skoky na lyžiach ma napĺňali a boli mojou vášňou," vyznala sa na oficiálnom webe Nemeckého lyžiarskeho zväzu (DSV) Faisstová. Najväčší úspech dosiahla plavovláska v nórskom Lillehammeri 2011, kde obsadila tretie miesto v premiérových pretekoch žien Svetového pohára skokaniek na lyžiach. Celkovo sa 14-krát umiestnila v SP v prvej desiatke.

Faisstová sa vlani v marci objavila na obálke nemeckej mutácie pánskeho magazínu Playboy medzi najkrajšími Nemkami v zimných športových odvetviach.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies