Skokana Schlierenzauera po páde v Oberstdorfe odviezli do nemocnice

NETKY.SK • 5 Február 2017, 18:27 • 2 min
Skokana Schlierenzauera po páde v Oberstdorfe odviezli do nemocnice

OBERSTDORF - Rakúsky skokan na lyžiach Gregor Schlierenzauer mal na "mamuťom" mostíku HS-225 v nemeckom Oberstdorfe nepríjemný pád v nedeľňajšej kvalifikácii na podvečerné preteky jednotlivcov v rámci Svetového pohára (SP) 2016/2017.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťsedemročný rodák z Innsbrucku doplachtil na značku 201 metrov, svoj let však neustál, stratil rovnováhu a spadol.

 

Dvojnásobného celkového víťaza SP a držiteľa štyroch zlatých medailí z majstrovstiev sveta v letoch na lyžiach podľa informácie na portáloch orf.at a laola1.at následne odviezli do nemocnice v Immenstadte, kde absolvuje vyšetrenia.

 

Rakúsky lyžiarsky zväz informoval, že populárny "Schlieri", ktorý sa po ročnej pauze - spôsobenej aj operáciou kolena - vrátil do seriálu SP iba pred tromi týždňami v poľskej Wisle, má podľa prvej diagnózy silné pomliaždeniny na hrudníku a bolesti v kolene, silný opuch sa však nepotvrdil.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona