SKOK pôjde do volieb samostatne, so SaS sa nedohodol

NETKY.SK • 3 December 2015, 11:07 • 2 min
SKOK pôjde do volieb samostatne, so SaS sa nedohodol

BRATISLAVA - Strana SKOK pôjde do volieb samostatne. S bývalými kolegami zo SaS sa nedohodla. O kandidačnej listine rozhodne Republiková rada v piatok 4. decembra. Povedal to dnes predseda strany Juraj Miškov na tlačovej konferencii v parlamente.

slovakia

left justify in out

Je mu ľúto, že SaS zareagovala na ponuku spolupráce negatívne. "Takže pôjdeme každý sám zabojovať o liberálneho voliča. Je mi to ľúto, pretože môže dôjsť k situácii, že sa hlasy liberálnych voličov budú trieštiť," vysvetlil Miškov.

 

Daniel Krajcer zdôraznil, že SKOK má záujem o každého voliča, nielen o liberálneho. Pripomenul reformné riešenia, ktoré sú pre Slovensko potrebné a s ktorými SKOK prichádza. "Nastal čas, kedy by mali ísť viac do popredia riešenia pred strašením," poznamenal.

 

Kandidátku predstaví SKOK v pondelok (7.12.), Krajcer sľubuje prekvapenie. Parlamentné voľby budú na Slovensku 5. marca 2016. Politické strany majú predložiť svoje kandidačné listiny do 6. decembra. Oficiálna volebná kampaň už beží, strany na ňu môžu minúť najviac tri milióny eur. Voliť bude môcť viac ako 4,4 milióna občanov SR.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies