Škoda umiestnila v júni na slovenskom trhu rekordný počet automobilov

NETKY.SK • 13 Júl 2015, 14:14 • 2 min
Škoda umiestnila v júni na slovenskom trhu rekordný počet automobilov

BRATISLAVA - Škoda Auto v 1. polroku tohto roka umiestnila na slovenský automobilový trh 8190 automobilov v kategórii M1, čo predstavuje trhový podiel 22,03 % a medziročný nárast predaja o 10,29 %.

slovakia

left justify in out

Rekordných 1694 v júni registrovaných nových automobilov tejto značky znamená najlepší mesačný výsledok za posledných šesť rokov.
     

Najpredávanejším modelom na slovenskom trhu sa v júni, ako aj v celom 1. polroku, stala ŠKODA Fabia a registrácie tohto modelu v júni narástli v porovnaní s predchádzajúcim mesiacom o vyše 42 %.
     

"Polročné štatistiky ukázali pozitívny signál v podobe rastu celkového trhu o viac ako tri percentá. ŠKODA rástla ešte o sedem percent rýchlejšie. Jún bol rekordným vyvrcholením tohto polroka pre našu značku," komentuje polročné výsledky Karel Sklenář, konateľ spoločnosti ŠKODA AUTO Slovensko.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies