Sklamaný Rooney po remíze s Newcastlom: Opäť sme dostali hlúpe góly

NETKY.SK • 13 Január 2016, 14:02 • 2 min
Sklamaný Rooney po remíze s Newcastlom: Opäť sme dostali hlúpe góly

LONDÝN - Sezóna nevyrovnaných výkonov v podaní futbalistov Manchestru United pokračuje.

slovakia

left justify in out

 "Červení diabli" nedokázali nadviazať na kvalitné výkony zo začiatku roka a v utorok v 21. kole Premier League na ihrisku zostupom ohrozeného Newcastlu United uhrali len remízu 3:3.

 

Hostia mali sľubný vstup do zápasu, keď po premenenom pokutovom kope Wayna Rooneyho a presnom zásahu Jesseho Lingarda viedli 2:0. Následne však Manchester opäť raz poľavil v defenzíve, čo využili domáci a po góloch Georginia Wijnalduma a Aleksandara Mitroviča vyrovnali. Rooney potom svojím druhým streleckým zápisom v stretnutí dostal MUFC opäť do vedenia, ale posledné slovo mali "Magpies". V záverečnej minúte druhého polčasu zabezpečil deľbu bodov Paul Dummett.

 

Rooney sa ďalšími dvoma gólmi priblížil k historickému klubovému rekordu Bobbyho Charltona, na vyrovnanie najlepšieho strelca United mu chýba osem presných zásahov. Po zápase v Newcastli však náladu na oslavu nemal. "Som veľmi sklamaný. Opäť sme sa obrali o víťazstvo. Zase raz sme dostali hlúpe góly a to sa nám stalo v tejto sezóne už veľakrát. Viedli sme 2:0, kontrolovali hru, ale následne sme súperovi dovolili vrátiť sa späť do zápasu. Skutočne si to neviem vysvetliť," lamentoval elitný útočník.

 

Manchesterského kouča Louisa van Gaala potešila aspoň ofenzívna hra jeho mužstva. "Strelili sme tri góly a mohli sme ich dať oveľa viac. V prvom polčase sme hrali skutočne dobre, ale potom sme začali robiť nepochopiteľné chyby. Víťazstvo sme pustili medzi prsty," dodal holandský tréner.

Manchester klesol v tabuľke Premier League na šiestu priečku, keď jeho zaváhanie využil West Ham United a po výhre na ihrisku nováčika z Bournemouthu poskočil na piate miesto.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona