Sklamaný Dárdai bral napokon aj bod, Herthu drží nad vodou

NETKY.SK • 16 Marec 2015, 13:15 • 2 min
Sklamaný Dárdai bral napokon aj bod, Herthu drží nad vodou

BERLÍN- Víťazstvo nad Schalke v sobotnom stretnutí 25. kola bundesligy mohlo mať pre futbalistov zachraňujúcej sa berlínskej Herthy s Petrom Pekaríkom v zostave cenu zlata, ale duel sa napokon skončil remízou 2:2. "Bielo-modrí" od 81. min viedli gólom japonského krídelníka Genkiho Haragučiho 2:1, ale hosťujúci Joel Matip v poslednej minúte riadneho hracieho času vyrovnal.

slovakia

left justify in out

"Napriek všetkému berieme napokon aj ten bod, zostávame na pozitívnej vlne, zo zápasu si vezmeme pozitívne veci a pripravíme sa na dôležitý piatkový duel v Hamburgu," uviedol na tlačovej besede tréner Herthy Pál Dárdai.

 

Berlínčania ťahajú minisériu troch duelov bez prehry, z ktorých vyťažili päť bodov a dvakrát si udržali čisté konto. V tabuľke im patrí 14. priečka (26 bodov), nasledujú Hamburg (25), Paderborn (23), Freiburg (22) a Stuttgart (20).

 

"Hľadíme dopredu. V porovnaní s predchádzajúcim zápasom v Stuttgarte (0:0, pozn.) sme sa proti Schalke zlepšili v ofenzíve, hoci niečo nám chýba. Hráme občas trochu naivne, mäkko, musíme sa zlepšiť. Pri ďalšej príležitosti, možno už v Hamburgu, strelíme gól a neinkasujeme," nádeja sa maďarský tréner.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies