Sklamaný Buchinger reaguje na titulovú prehru s Keitom

NETKY.SK • 6 Jún 2022, 16:45 • 2 min
Sklamaný Buchinger reaguje na titulovú prehru s Keitom

Bývalý dvojnásobný šampión Oktagonu MMA Ivan Buchinger musel v sobotu prehltnúť horkú pilulku v podobe rýchlej prehry v titulovom zápase s Belgičanom Losenem Keitom. Keďže sa na internete nevyhol posmešným odkazom, rozhodol sa zareagovať na čierny deň svojej bohatej kariéry.

slovakia

left justify in out

Oktagon navštívil 4. júna vôbec po prvýkrát v histórii Nemecko a hlavný ťahák turnaja s poradovým číslom 33 vo Frankfurte mal byť pre Buchingera návratom ako z rozprávky, pretože dlhší čas pauzoval kvôli zraneniam. Ambiciózny Keita medzitým získal dočasný titul v ľahkej váhe a vyhlasoval, že „Bukiho“ čas sa naplnil. Jeho slová sa napokon v súboji potvrdili.

 

 

Buchinger nezachytil začiatok stretnutia a v úvodných minútach schytal od Keitu niekoľko tvrdých úderov, navyše mu nevyšli pokusy o takedown. Konečnou pre nášho zástupcu bola tretia minúta prvého kola, keď dostal ranu na spánok a následne tvrdý hák, ktorý ho dorazil.

 

Oktagon 33: Šok vo Frankfurte, Buchinger padol po troch minútach

 

„Jeden musí vždy prehrať a tentokrát som to bol ja. Môj súper bol veľmi dobre pripravený a poznal moju slabinu, a to je práve to prvé kolo. Okrem jednej prehry, ktorá bola na body, som vždy prehral v prvom kole a na KO. Je to už tak, sú veci, ktoré nezmeníš, aj keď veľmi chceš. Ďakujem všetkým, ktorí ste mi fandili a poslali toľko správ. Dávate mi silu, ale bohužiaľ to nie vždy vyjde tak, ako si to predstavujeme,“ zareagoval na výsledok zápasu.

 

 

Buchinger sa vyjadril aj k fanúšikom, ktorí ho po zdrvujúcej prehre kritizovali.

 

„Som smutný nielen z prehry, ale hlavne z vás, ktorí mi píšete svoje múdrosti pod moje statusy. Každý má šancu vyskúšať, čím všetkým my bojovníci prechádzame, akú silu dávame do každej jednej prípravy, každodenné dvojfázové tréningy, chudnutie 10-15 kíl a nehovoriac o tom, ako je to bojovať po polnoci, byť telom aj dušou stopercentný, keď iní už dávno spíte. Pre vás je bojovník dobrý iba dovtedy, kým vyhráva, akonáhle spraví chybu, už osočujete. Máte ale šancu to aj vy vyskúšať. Zaraďte sa do našich radov, začnite športovať, prejdite cestou, ktorou sme prešli my, a ukážte, že ste lepší!!! To, že som teraz prehra, neznamená, že som skončil. Pokračujem ďalej a na nasledujúci zápas prídem silnejší. Súperovi gratulujem.”



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Róbert Krupár
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies