Sklamaný Barkov stále obdivuje Jágra

NETKY.SK • 15 Máj 2015, 09:54 • 2 min
Sklamaný Barkov stále obdivuje Jágra

PRAHA - Fínsky mladík Aleksander Barkov vo štvrtok večer v pražskej O2 Arene vo štvrťfinále majstrovstiev sveta zistil, aký nepríjemný protivník je český hokejista Jaromír Jágr.

slovakia

left justify in out

Obaja vytvorili na Floride spoločne s Jonathanom Huberdeauom jeden z najlepších útokov súčasnej NHL, vo štvrtok však stáli proti sebe. Jágr dvoma gólmi a asistenciou rozhodol o víťazstve Česka nad Fínskom 5:3 a postupe do semifinále. Barkov sa so šampionátom musel rozlúčiť.

 

"Jágr? Vynikajúci človek a ešte lepší hráč. Je radosť s ním hrať v útoku, ale aj nastúpiť proti nemu. Je to hrajúca legenda," zareagoval bez rozmýšľania Barkov na otázku o českej hviezde a potom už rozanalyzoval zápas, ktorý vyhrali Česi 5:3: "Proti Jágrovi sa hrá veľmi ťažko. Česi vyhrali len vďaka nemu. Bol nezastaviteľný, puk ste mu zobrali len veľmi ťažko. Sme sklamaní, lúčime sa s turnajom. Aj taký je šport."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona