Sklamaní Slováci opustili Soči: Hráči NHL leteli do zámoria

NETKY.SK • 20 Február 2014, 14:30 • 2 min
Sklamaní Slováci opustili Soči: Hráči NHL leteli do zámoria

SOČI - Zo Soči odleteli do zámoria už aj prví hokejisti z NHL.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Prvé hviezdy zámorskej hokejovej NHL opustili olympijské Soči. Vo štvrtok predpoludním o 10.40 miestneho času (7.40 SEČ) odletelo z letiska Adler pri Čiernom mori prvé lietadlo, ktoré vypravila hráčska asociácia NHLPA. Na palube boli všetci hokejisti zámorskej súťaže, pre ktorých sa skončil olympijský turnaj. Nechýbali ani Slováci Zdeno Chára, Marián Hossa, Michal Handzuš a ďalší. Do lietadla nasadli aj sklamané ruské hviezdy, Česi na čele s Jaromírom Jágrom, Švajčiari, Rakúšania s Thomasom Vanekom či Slovinec Anže Kopitar.

Ďalší špeciál s hokejistami NHL odletí zo Soči v pondelok predpoludním. Na palube budú hokejisti z USA, Kanady, Švédska a Fínska, ktorých čakajú semifinálové boje. Po prestávke sa znova rozkrúti kolotoč NHL v utorok 25. februára dohrávaným súbojom medzi Buffalom a Carolinou. Ďalšie súboje sú potom na programe od 26. februára. 

Už pred hráčmi z NHL odcestovali zo Soči aj ďalší slovenskí reprezentanti. Vo štvrtkových ranných hodinách odleteli do svojich klubov cez Kyjev. V Soči zostali už len generálny manažér Otto Sýkora a reprezentačný tréner Vladimír Vůjtek. 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies