Skladateľ Justin Hurwitz pôjde na koncertné turné s muzikálom La La Land

NETKY.SK • 7 Marec 2017, 08:16 • 2 min
Skladateľ Justin Hurwitz pôjde na koncertné turné s muzikálom La La Land

NEW YORK - Americká filmová produkčná spoločnosť Lionsgate dnes oznámila, že filmový muzikál La La Land, ktorý získal šesť Oscarov, bude uvedený na koncerte v Hollywoode v máji (26. a 27.) tohto roku.

slovakia

left justify in out

Koncert bude dirigovať autor hudby, skladateľ Justin Hurwitz, ktorý tento mesiac dostal za hudbu k tomuto filmu dva Oscary - za najlepšiu filmovú hudbu a najlepšiu pôvodnú filmovú pieseň.

 

V programe koncertu, ktorý nazvali La La Land in Concert: A Live-to-Film-Celebration, vystúpi 100-členný symfonický orchester, spevácky zbor a džezový súbor.

 

Po Los Angeles pôjde uvedený program na turné po ďalších amerických mestách i v zahraničí, informovala tlačová agentúra AP. Navštívi Britániu, Kanadu, Mexiko, Taliansko, Turecko a Švajčiarsko.

 

Produkčná spoločnosť Lionsgate vyzvala návštevníkov koncertu, aby sa na vystúpenie obliekli do šiat inšpirovaných Hollywoodom či filmom.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Martin Šelestiak
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies