Škandály Charlieho Sheena

NETKY.SK • 2 December 2017, 07:45 • 2 min
Škandály Charlieho Sheena

BRATISLAVA - Carlos Irwin Estévez viac známy pod svojím umeleckým menom Charlie Sheen, je americký herec. Osobný život Charlieho Sheena je známy hlavne článkami v médiách o jeho alkoholizme, užívaní drog, manželských problémoch a taktiež o obvineniach z domáceho násilia. V marci 2011 bol vyhodený z účinkovania v seriáli Dva a pol chlapa, kedy mu vypršala jeho zmluva. 17. novembra 2015, Sheen verejne odhalil, že je HIV pozitívny – svoju diagnózu poznal už o 4 roky skôr.

slovakia

left justify in out

Pred piatimi rokmi sa herec vypravil na návštevu dcér Sam a Loly do New Yorku. Namiesto pohodového víkendu s dcérami vyrazil na ťah mestom, ktoré nikdy nespí. Nasledujúce ráno ho našli nahého a ešte zfetovaného v hotelovej izbe. Keďže nie je Charlie žiadna mäkkýš, o deň neskôr už bol doma a svetu odkázal, že mal iba "alergickú reakciu na lieky".

 

Pred 23 rokmi sa prevalilo, že mal Sheen postreliť svoju vtedajšiu snúbenicu Kelly Preston (55). Herec o incidente dlhé roky mlčal a nevedelo sa ani, prečo by chcel svojej partnerke ublížiť. V roku 2011 sa ale Sheen rozhodol ku kauze vrátiť. Tvrdí, že sa Kelly zranila sama, keď chcela vziať jeho nohavice. Z vrecka vraj vypadol hercov revolver, spadol na zem a nešťastnou náhodou vystrelil.

 

Tento rok na jar Charlie utiekol z domáceho liečenia, kde bojoval so závislosťou na alkohole a vonku sa dosť "odtrhol z reťaze". Nezriadene kričal na svoju milenku pred drogériou a podľa všetkého bol dosť agresívny. Naštvalo ho, že si jeho milá kúpila make-up za 150 dolárov.

 

Jedno ráno v roku 2009 zatkli Charlieho v Aspene. Muža zákona zavolala jeho vtedajšia manželka Brooke Mueller (40). Tvrdila, že jej herec držal nôž pod krkom a vyhrážal sa jej smrťou. Policajti síce na žene neobjavili žiadne stopy násilia, ale Mueller im povedala, že Sheen začal besnieť, keď mu povedala, že chce rozvod. Vraj ju chytil pod krkom a tresol s ňou o posteľ. Lenže z tohto príbehu vyšiel nakoniec Charlie ako ten dobrý. Brooke bola opitá a po vytriezvení svoje slová vzala späť.

 

Viac ako svojimi rolami sa Sheen preslávil búrlivými večierkami. Práve na jednom z týchto večierkov prišiel herec k HIV. K tomu, že je pozitívny, sa priznal v roku 2015. Pred rokom vyšlo najavo, že na jednej z nespútaných párty si Sheen zámerne do krvi porezal nohu. Keď ho chceli ošetriť, hystericky ich poslal preč. Kúsok zodpovednosti v sebe predsa len má.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies