Škandalózne! Kazateľ sa priznal k mimomanželskému pomeru a vraj za to mohla pandémia

NETKY.SK • 16 November 2020, 07:16 • 2 min
Škandalózne! Kazateľ sa priznal k mimomanželskému pomeru a vraj za to mohla pandémia

Meno Carl Lentz možno neznie tak zvučne na Slovensku, avšak v zahraničí väčšina obyvateľstva vie, aká osobnosť sa za ním skrýva. Je to pastor slúžiaci v obrovskej kresťanskej komunite Hillsong Church a nejeden znalec ho pozná vďaka prívlastku celebritný.

slovakia

left justify in out

Prezývka vyplýva najmä zo skutočnosti, že je úzko prepojený s Justinom Bieberom, Selenou Gomez či Kim Kardashian. Cirkvou otriasol škandál, vysvitlo totiž, že Carl Lentz mal päťmesačný mimomanželský pomer, pre ktorý bol aj z funkcie kazateľa vykázaný.

 

 

V jeden piatok
Prvé stretnutie sa uskutočnilo v istý májový piatok vo Williamsburgu. Ranin, na pohľad krásna žena pôvodom z Palestíny, trávila čas v parku so psom, keď ju náhle oslovil neznámy muž.
Začal sa rozhovor, dvojica neskôr park opustila a odtiaľ bol krôčik k spusteniu lavíny.
 

"Povedala som mu o sebe všetko. Považovala som ho za slobodného, dobre vyzerajúceho muža, tak prečo nie?" prezradila Ranin podrobnosti o rannej fáze zakázaného vzťahu.

 

Priznanie
To, že je ženatý, sa dozvedela až o deň neskôr. Rovnako tak nemala ani poňatia, že pracuje ako kazateľ, zistila to až vďaka pátraniu na vlastnú päsť. Pravdu jej prezradilo skúmanie na základe jeho telefónneho čísla, a len čo sa tak stalo, obliala ju studená sprcha v podobe reality. Nezabránilo jej to však v tom, aby dokončila, čo bolo načaté.

 

img

 

Intimita

V rovnaký víkend ju navštívil aj v dome, pýtal si povolenie na dotyk a správal sa nervózne, trochu s dávkou akejsi predstieranej nevinnosti. Keď spolu neboli fyzicky, aspoň komunikovali prostredníctvom sociálnej siete a to neprestajne. "Bol ako moja droga a ja som zasa bola drogou pre neho."

 

Vina
Spoločné chvíle boli podfarbené nielen dávkou vášne, ale aj množstvom vypitej tequilly. Ranin tvrdí, že sa jej pilo až priveľa. "Rozprával mi aj o svojej žene, aká úžasná je. A že sa cíti vinný, lebo podvádza nielen ju, ale aj ich tri deti." Údajne jej vravieval, že podobnú romancu ani najmenej neplánoval, ale taký je už raz život.

 

img

 

Opakovaný rozchod
Dvojica sa opakovane dohodla na rozchode, ale vždy ostalo len pri slove. Ona ho opúšťala, on nebol schopný povedať to povestné zbohom, a tak pomer pretrvával.

 

Stupňovalo sa to
Potreba vidieť jeden druhého sa stupňovala, v septembri sa zvýšila natoľko, že za ňou prichádzal dvakrát do týždňa.


Nanešťastie, lož má, ako sa traduje, krátke nohy, a tak sa aj klamstvo nakoniec vynieslo na svetlo. O nevere sa dozvedela tak jeho manželka, ako aj spolupracovník z cirkvi. Z pozície bol so všetkou slušnosťou a úctivosťou k jeho súkromiu prepustený on i jeho žena, o detailoch sa nikto neodvážil informovať verejne.

 

img


No a ako sa románik teda ukončil?
Urobil to o niečo neskôr pastor sám, keď na instagrame uverejnil príspevok a prezradil pravdu. Ospravedlnil sa, priznal morálne zlyhanie a žiadal o modlitbu i o odpustenie.

 

"Zvyčajne som ja ten, ktorý pomáha iným manželským párom, keď sa dostanú do problémov a nikdy by mi nenapadlo, že sa ocitnem v ich topánkach."

 

Lentzova úprimnosť niekoho pobúrila, v inom vzbudila súcit. Jeho niekdajšia milenka to zhrnula tak, že aféra bola v skutočnosti produkt pandémie a zapríčinila ju niekoľkomesačná stagnácia.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Michaela Mihokova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies