Škandál v Anglicku: Trénera Allardycea prichytili pri nezákonnom vyjednávaní o prestupoch hráčov

NETKY.SK • 27 September 2016, 11:51 • 2 min
Škandál v Anglicku: Trénera Allardycea prichytili pri nezákonnom vyjednávaní o prestupoch hráčov

LONDÝN - Trénera anglickej futbalovej reprezentácie Sama Allardycea údajne prichytili pri nezákonnom vyjednávaní o prestupoch hráčov. Informovala o tom agentúra AP. Angličania boli začiatkom septembra prvým súperom Slovákov v kvalifikácii MS 2018, v Trnave zvíťazili 1:0.

slovakia

left justify in out

Reportéri prezlečení za podnikateľov ázijskej firmy natočili Allardycea pri vyjednávaní s futbalovou agentúrou, rokovalo sa o čiastke 400.000 libier. Angličan sa chcel vyhnúť pravidlám Anglickej futbalovej asociácie (FA), ktorá nedovoľuje tretím stranám vlastniť ekonomické práva na hráčov. “Musíme celú vec dôkladne prešetriť. Spravodlivosť vyžaduje, aby sme sa dostali až na koreň veci a učinili správne rozhodnutie,“ uviedol predseda FA Greg Clarke pre The Time of London.

 

 

Allardyce nahradil vo funkcií kouča anglického tímu Roya Hodgsona, ktorý rezignoval na svoj post po osemfinálovej prehre Albiónu s Islandom na EURO 2016 vo Francúzsku. Po úspešnom vstupe do kvalifikácie MS čaká jeho zverencov 8. októbra domáci duel proti Malte.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona