Škandál v americkej väznici: Štyri bacharky otehotneli s rovnakým väzňom!

NETKY.SK • 26 November 2014, 18:46 • 2 min
Škandál v americkej väznici: Štyri bacharky otehotneli s rovnakým väzňom!

BALTIMORE – Štyri bacharky vo väzení v americkom meste Baltimore otehotneli s jedným väzňom – lídrom gangu tak silným, že on sám sa vo väzení nazýva zákonom.

slovakia

left justify in out

Gangster Tavon White zahrnul bacharky luxusnými darmi vrátane áut a diamantových prsteňov. Podľa informácií amerických médií White zarábal neuveriteľných 16-tisíc dolárov mesačne pašovaním drog a telefónov do väznice.

 

Nahrávka, ktorú urobila FBI zachytila Whitea ako hovorí: „Toto je moja väznica. Rozumieš mi. Ja tu všetko vlastním a kontrolujem. Ja som tu zákon.“ Dve z nich majú dokonca vytetované jeho krstné meno. Owensová ho má na krku a Stevensonová na zápästí.

 

img

 

Detaily vyšli najavo po tom, čo FBI zadržala veľkú pašovateľskú organizáciu, ktorá sa skladala z 13 bachariek, siedmich väzňov a piatich spolupracovníkov z vonku.

 

Väzenská stráž pašovala do basy tvrdé drogy a mobilné telefóny vo svojich topánkach. Robili to pre gang s názvom „Black Guerilla Family“, ktorý operuje aj v uliciach mesta Baltimore.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies