Škandál: Slávny spevák zneužíva mladé dievčatá

NETKY.SK • 22 September 2017, 08:13 • 2 min
Škandál: Slávny spevák zneužíva mladé dievčatá

BRATISLAVA - Známy R&B spevák R.Kelly má vážny problém. Údajne má držať proti svojej vôli šesť mladých žien v rôznych nehnuteľnostiach, ktoré má prenajaté v Chicagu a predmestiach Atlanty. Má ísť o jeho vlastný kult.

slovakia

left justify in out

Niekoľko sexuálnych škandálov za sebou už tento spevák má, vrátane obvinenia z držania detskej pornografie. Šesť rokov si posedel vo väzení, potom ho zbavili viny.

 

Jednej zo zadržiavaných dievčat sa podarilo utiecť a tak sa celá vec so spevákovým kultom prevalila.

 

Jerhonda Paceová stretla R.Kellyho v roku 2008. Tvrdí, že bola privedená do autobusu, v ktorom spevák jazdil po turné a našla ho tam nahého s inou ženou. Tá ju neskôr učila ako Kellyho sexuálne uspokojiť.

 

Teraz už 24-ročná Paceová povedala, že ju spevák nielen sexuálne zneužíval, ale tiež psychicky vydieral. Jerhonda bola panna a mala vtedy iba 15 rokov, spevák už 41. Kelly ju odviedol do domu v Chicagu, kde boli zadržiavané aj iné dievčatá ako sexuálne otrokyne.

 

Jerhonda prvý sex so spevákom mala ako šesťnásročná a vzťah následne pokračoval sedem mesiacov, pokým sa jej nepodarilo dostať sa z domu. V roku 2010 sa jej podarilo utiecť, keď povedala, že si ide ku svojmu strýkovi do domu pre  topánky a už sa nevrátila.

 

obrazok

 

V súčastnosti sa so spevákom súdi.

 

Zadržiavané dievčatá prezradili, že spevák kontroloval každý aspekt ich života. Diktoval im, čo majú jesť, čo si majú obliecť, kedy môžu spať a ako majú súložiť, čo si ešte aj nakrúcal. Neskôr dievčatá vydieral, že videá zverejní.

 

Dievčatá, ktoré patrili do spevákovho kultu hovoria, že všetky si spočiatku mysleli, že budú žiť so spevákom a v jeho bohatstve.

 

To bol však omyl, dievčatá museli prosiť o jedlo, či dokonca o použitie toalety a kúpeľne. Spevákove dievčatá nemôžu používať mobilné telefóny bez povolenia a musia ho oslovovať ocko.

 

Niektorí rodičia dievčat sa obrátili na políciu, aby im pomohla dostať ich domov. Jedna matka dokonca povedala, že spevák zneužíva a ovláda jej dieťa.

 

R.Kelly všetky obvinenia popiera, momentálne prípad vyšetruje polícia.

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies