Škandál na ministerstve hospodárstva: Zamestnanec ukradol 20 áut!

NETKY.SK • 20 Máj 2014, 10:32 • 2 min
Škandál na ministerstve hospodárstva: Zamestnanec ukradol 20 áut!

BRATISLAVA - Na ministerstve hospodárstva riešia obrovský škandál. Pri pravidelnej kontrole totiž zistili, že im zmizlo 20 služobných áut.

slovakia

left justify in out

Ako ďalej informuje denník Nový čas, prepustili kvôli tomu referenta dopravy Dominika, ktorý pred časom robil šoféra pre Kanceláriu ministra hospodárstva SR Juraja Miškova. Úradníci na ministerstve v polovici apríla zistili, že im v evidencii chýba asi 20 služobných áut. Išlo väčšinou o staršie a nepoužívané referentské autá.

 

"Pri pravidelnej internej kontrole vnútorných procesov bolo zistené, že došlo k spáchaniu trestného činu krádeže. Rezort hospodárstva sa stal obeťou bezprecedentného konania zamestnanca, ktorý previedol autá patriace ministerstvu na svoju osobu a následne ich previedol na tretie osoby," povedal Novému Času hovorca ministerstva Stanislav Jurikovič. Podozrievajú z toho referenta dopravy Dominika, ktorý mal na starosti rezortný vozový park. "Okamžite sme podali trestné oznámenie a dotyčný zamestnanec bol prepustený. Ukradnuté autá sú postupne zaisťované a vracajú sa ministerstvu," dodal Jurikovič pre denník.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies