Škandál: Miley Cyrus si na MTV Europe Music Awards zapálila joint!

NETKY.SK • 11 November 2013, 09:38 • 2 min
Škandál: Miley Cyrus si na MTV Europe Music Awards zapálila joint!

AMSTERDAM - V amsterdamskej aréne Ziggo Dome sa uskutočnilo v nedeľu odovzdávanie MTV Europe Music Awards, na ktorých však výraznejšie netriumfoval žiaden interpret.

slovakia

left justify in out

O najväčší rozruch sa postarala americká speváčka Miley Cyrus, ktorá si priamo na pódiu zapálila marihuanovú cigaretu. Spravila tak tesne pred tým, než jej odovzdali cenu v kategórii Najlepšie video za klip ku skladbe Wrecking Ball. Nemenovaný člen organizačného štábu navyše pre magazín Us Weekly prezradil, že 20-ročná speváčka fajčila marihuanu aj počas celého večera v zákulisí.

Nominácie v 19. ročníku MTV Europe Music Awards ovládli spevák Justin Timberlake a hip-hopové duo Macklemore & Ryan Lewis, ktorí mohli triumfovať zhodne v piatich kategóriách. Timberlake však nakoniec nezískal žiadnu cenu a Macklemore & Ryan Lewis iba jednu, keď ich vyhlásili za najlepšieho nového interpreta. Cenu za najlepšiu pieseň si odniesol Bruno Mars za Locked Out Of Heaven, najlepšou interpretkou sa stala Katy Perry, medzi mužmi zas triumfoval Justin Bieber. V žánrových kategóriách sa presadili One Direction (pop), Green Day (rock), Thirty Seconds To Mars (alternatíva), Avicii (elektronika) a Eminem (hip-hop), ktorý okrem toho dostal aj čestnú Global Icon Award. Beyoncé získala ocenenie pre interpreta s najlepšími vystúpeniami, Harry Styles z One Direction zvíťazil v kategórii Najlepší look a čínska speváčka Chris Lee sa stala najlepším svetovým interpretom. 

Ceremoniál moderoval Redfoo z formácie LMFAO a naživo sa počas neho predstavili Eminem, Bruno Mars, Miley Cyrus, Robin Thicke s Iggy Azaleou, Kings Of Leon, Katy Perry, Snoop Lion s Afrojackom, Imagine Dragons, The Killers a Icona Pop. 


Prehľad víťazov a víťaziek MTV Europe Music Awards 2013 vo vybraných kategóriách: 
Najlepšia pieseň: Bruno Mars - Locked Out Of Heaven 

Najlepšie video: Miley Cyrus - Wrecking Ball 

Najlepšia interpretka: Katy Perry 
Najlepší interpret: Justin Bieber 
Najlepší nový interpret: Macklemore & Ryan Lewis 
Najlepší popový interpret: One Direction 
Najlepší rockový interpret: Green Day 
Najlepší alternatívny interpret: Thirty Seconds To Mars 
Najlepší hip-hopový interpret: Eminem
Najlepší elektronický interpret: Avicii 
Interpret s najlepšími vystúpeniami: Beyoncé 
Najlepší look: Harry Styles 
Najlepší svetový interpret: Chris Lee 
Global Icon Award: Eminem



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona