Skalicu povedie v nováčikovskej sezóne Aleš Křeček

NETKY.SK • 3 Júl 2015, 08:27 • 2 min
Skalicu povedie v nováčikovskej sezóne Aleš Křeček

SKALICA - Futbalistov MFK Skalica povedie v ich nováčikovskej sezóne v najvyššej slovenskej súťaži Čech Aleš Křeček.

slovakia

left justify in out

Niekdajší kouč Ružomberka nahradí na lavičke Štefana Horného, s ktorým sa vedenie klubu nedohodlo po postupe na pokračovaní spolupráce. "Je to ambiciózny a mladý lodivod, má kredit, preto sme sa rozhodli ho angažovať. Na podmienkach sme dohodnutí, zmluvu podpíšeme v najbližšom čase," povedal pre denník Šport manažér Skalice Roman Čavojský. Nového trénera predstavia na Záhorí v piatok a čakajú od neho, že plnohodnotne nahradí Štefana Horného. "Plne si uvedomujeme, že nás čaká nesmierne náročná sezóna. Jednoznačným cieľom je etablovať sa čo najlepšie v najvyššej súťaži a zachrániť sa. Trénerom brankárov zostáva Martin Sedláček, takisto ako asistent Pavol Majerník. K nim pribudne ďalší asistent, ktorého si vyberie tréner Křeček," dodal pre Šport Čavojský.


Křeček (nar. 26. 12. 1971 v Třebíči) má bohaté skúsenosti s mládežníckym futbalom, viedol aj výbery Česka do 16 a 19 rokov. Ako hlavný tréner pôsobil v Brne, Varnsdorfe, Ružomberku, Zlíne a v uplynulej sezóne bol asistentom v Slavii Praha.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies