Skalica urobila krok k fanúšikom a nebude vyberať vstupné

NETKY.SK • 4 December 2013, 14:37 • 2 min
Skalica urobila krok k fanúšikom a nebude vyberať vstupné

SKALICA - Vedenie hokejového klubu HK 36 Skalica sa rozhodlo urobiť krok k fanúšikom a na nedeľňajší súboj Tipsport extraligy proti HC ´05 Banská Bystrica bude vstup zdarma. Stretnutie 29. kola sa začína na Záhorí o 16.30 h.

slovakia

left justify in out

"Dôvodov, prečo sme sa rozhodli nevyberať na tento zápas vstupné, je viac. Divákov v tejto sezóne ubudlo, vzhľadom na zranenia, ktoré nás trápia už vyše dva mesiace, nie sme schopní hrať taký hokej, ktorý by sme chceli predvádzať. Tým najväčším dôvodom k tomuto rozhodnutiu však bola naša posledná prehra. Týmto krokom by sme sa za výsledok z Nitry chceli aj ospravedlniť všetkých našim fanúšikom. V posledných štyroch zápasoch sme získali len jeden bod. Potrebujeme sa opäť dostať na víťaznú vlnu. Veríme, že v nedeľu príde veľa divákov, ktorí nás svojou podporou poženú a my budeme v zápase úspešní," vysvetlil na klubovom webe generálny manažér HK 36 Peter Srnec. 

Fanúšikovia, ktorí si už skôr kúpili lístok na súboj s Banskou Bystricou, dostanú vstupné späť. Prednostné miesta na tribúnach majú majitelia permanentiek. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies