Skalica prehrala s Duklou Trenčín 4:5 po samostatných nájazdoch

NETKY.SK • 18 November 2012, 19:41 • 2 min
Skalica prehrala s Duklou Trenčín 4:5 po samostatných nájazdoch

Skalica prehrala s Duklou Trenčín 4 5 po samostatných nájazdoch - Hokej V úvode sa hralo vo vlažnom tempe a miernu prevanu mali hostia, ktorým sa však nepodarilo zúžitkovať presilovku. Potom sa Skaličania dostali trochu do tempa, tiež v presilovej hre.

slovakia

left justify in out

img

V úvode sa hralo vo vlažnom tempe a miernu prevanu mali hostia, ktorým sa však nepodarilo zúžitkovať presilovku. Potom sa Skaličania dostali trochu do tempa, tiež v presilovej hre. Ale prišla 16. minúta a po peknej kombinácii Poznik dostal hostí do vedenia. V 2. tretine domáci pokračovali v ospalom tempe, čo využil Pardavý a švihom prekonal Kotvana v bránke domácich. V nasledujúcich minútach Skaličania slabo korčuľovali, mali nepresné prihrávky a nemohli sa presadiť. Do útoku zavelil až Pálffy, keď zapracoval za bránou a Preisinger znížil na 1:2. Vzápätí Školiak, znovu po Pálffyho prihrávke, vyrovnal. Pálffy mohol na konci tretiny stav otočiť, keď sa sám ocitol pred brankárom, ale Škrečko chytil. 

Na začiatku 3. tretiny prišla presilovka domácich a padli dva góly. Najskôr do siete domáceho Kotvana z hokejky Marosza a vzápätí vyrovnávajúci Kutálkov po ukážkovej prihrávke Pálffyho. Hra sa zrýchlila, Pálffy v 51. minúte potiahol puk a dostal domácich do vedenia. V úplnom závere zo skrumáže pred bránkou Kotvana Pardavý opäť vyrovnal a zápas sa predlžoval. Keďže v predĺžení gól nepadol, rozhodovalo sa v samostatných nájazdoch, v ktorých boli šťastnejší hostia.


HK 36 Skalica - Dukla Trenčín 4:5 pp a sn (0:1, 2:1, 2:1 - 0:0, 0:1) 

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona