Skalica podpísala ročný kontrakt s útočníkom Jabrockým

NETKY.SK • 5 August 2014, 07:07 • 2 min
Skalica podpísala ročný kontrakt s útočníkom Jabrockým

SKALICA - Novou posilou extraligového klubu HK 36 Skalica sa stal útočník Jaroslav Jabrocký. Tridsaťštyriročný útočník podpísal s novým zamestnávateľom ročnú zmluvu. Informáciu priniesla oficiálna stránka klubu.

slovakia

left justify in out

"Mojim osobným cieľom je, aby som bol celú sezónu zdravý a aby som pomohol mužstvu svojimi výkonmi na ľade. Mení sa tu komplet celé mužstvo, zostalo len zopár hráčov. Ďalšie príchody sú stále v štádiu riešenia. Ja som tu dnes prvý deň, musím sa zorientovať, no pevne verím, že sezóna nebude vyslovene zlá. Skalica má svoju tradíciu, nemôže sa predsa len tak hazardovať s jej menom," povedal pre klubový web Jabrocký. 

 

Skúsený krídelník v minulosti obliekal dresy Popradu, Žiliny, Martina a Banskej Bystrice, pôsobil aj v druhých najvyšších súťažiach v Česku a Švédsku a dve sezóny odohral v nižšej zámorskej súťaži CHL. V uplynulej sezóne hral za Poprad a kazašský tím Sarjarka Karaganda, ktorý pôsobí v druhej najvyššej ruskej súťaži VHL. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies