Skalica bude naďalej spolupracovať so Slovanom Bratislava

NETKY.SK • 15 Máj 2013, 10:59 • 2 min
Skalica bude naďalej spolupracovať so Slovanom Bratislava

SKALICA - Hokejový klub HK 36 Skalica bude naďalej spolupracovať so slovenským účastníkom Kontinentálnej hokejovej ligy HC Slovan Bratislava. Skaličania už boli farmou Slovana aj v minulej sezóne.

slovakia

left justify in out

Vďaka spolupráci mali k dispozícii hráčov "belasých", ktorí neboli v A-tíme. Výsledkom spolupráce je aj angažovanie trénera Josefa Tureka, ktorému bude pomáhať Štefan Mega. Pôvodne mal Skaličanov viesť Andrej Výboch, ten však bude pôsobiť v oboch kluboch ako funkčný diagnostik výkonnosti hráčov.

Skaličania začali s prípravou na novú sezónu v stredu 15. mája. Podľa klubového webu sa trénerom mali hlásiť hráči s platnými zmluvami (brankár Miroslav Lipovský, obrancovia Jindřich Barák, Adam Beňa, Michal Srnec, Martin Vyrůbalík a útočníci Tibor Kutálek, René Školiak a David Stieler). K nim sa pridajú hráči juniorky, ktorí počas prípravy pred sezónou zabojujú o miesto v základnej zostave. V novej sezóne už isto nebudú v Skalici pokračovať Rastislav Konečný, ktorého angažovali Košice, a Michal Klejna, ktorý zamieril do Francúzska.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies