ŠK Slovan nevyplatí odmenu 5000 eur za dolapenie páchateľa

NETKY.SK • 27 November 2013, 17:26 • 2 min
ŠK Slovan nevyplatí odmenu 5000 eur za dolapenie páchateľa

BRATISLAVA - Futbalový klub ŠK Slovan Bratislava nevyplatí 5000 eur konkrétnej osobe v súvislosti s poskytnutím informácie, ktorá by viedla k identifikácii previnilca z udalosti 18. augusta 2013 na štadióne "belasých".

slovakia

left justify in out

Riaditeľ Krajského riaditeľstva policajného zboru v Bratislave Csaba Faragó na stredajšej tlačovej besede informoval, že 20-ročný mladík z Bratislavy Tomáš P., ktorý ešte v auguste na futbalovom zápase 6. kola Corgoň ligy Slovan Bratislava - MFK Ružomberok hodil na Pasienkoch delobuch do sektora hostí, môže stráviť za mrežami desať až pätnásť rokov. "Obvinený sa k spáchaniu skutku priznal a svoje konanie oľutoval," povedal Faragó.

ŠK Slovan Bratislava hneď po augustovej udalosti podal trestné oznámenie na neznámeho páchateľa pre ublíženie na zdraví a výtržníctvo. Zároveň klub na čele s majiteľom Ivanom Kmotríkom vypísal aj spomenutú finančnú odmenu 5-tisíc eur pre každého, kto poskytne informácie vedúce k identifikácii páchateľa alebo páchateľov. "Na vedenie nášho klubu prišlo veľa podnetov," reagoval na stredajšej popoludňajšej tlačovej konferencii ŠK Slovan Bratislava PR riaditeľ klubu Tomáš Straka a na margo spomenutej nevyplatenej päťtisícky uviedol: "Podmienkou bolo to, aby svedčil. Tým, že sa obvinený sám priznal, je táto záležitosť bezpredmetná."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies