ŠK Slovan má nového generálneho riaditeľa, na čelo sa postaví Richard Trutz

NETKY.SK • 17 August 2015, 15:28 • 2 min
ŠK Slovan má nového generálneho riaditeľa, na čelo sa postaví Richard Trutz

BRATISLAVA - V pondelok sa novým generálnym riaditeľom futbalového klubu ŠK Slovan Bratislava stal Richard Trutz.

slovakia

left justify in out

Štyridsaťštyriročný (nar. 2. augusta 1971) bratislavský rodák v Slovane futbalovo vyrástol. S "belasými" získal dva federálne majstrovské primáty v žiackej i dorasteneckej vekovej kategórii. Pôsobil tiež v ďalších slovenských prvoligových mužstvách a dvakrát si obliekol dres ligového výberu Slovenska. Pre zranenie ukončil aktívnu hráčsku kariéru predčasne, čo si vynahradil úspešnou medzinárodnou rozhodcovskou dráhou.


"Počas zimnej prestávky aj toto leto sme výrazne obmenili hráčsky káder. Teraz sme pristúpili k zmenám v organizačnej štruktúre. Ich cieľom je zefektívniť celkové fungovanie klubu. Prvým krokom je príchod Richarda Trutza, ďalšie zmeny predstavíme fanúšikom a verejnosti tento týždeň," avizoval na oficiálnej internetovej stránke "belasých" viceprezident ŠK Slovan Bratislava Ivan Kmotrík ml.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona