ŠK Slovan Bratislava žiada o pomoc pri pátraní po neznámom páchateľovi

NETKY.SK • 19 August 2013, 18:54 • 2 min
ŠK Slovan Bratislava žiada o pomoc pri pátraní po neznámom páchateľovi

BRATISLAVA - Futbalovými Pasienkami otriasol približne desať minút pred koncom nedeľňajšieho stretnutia 6. kola Corgoň ligy ŠK Slovan Bratislava - MFK Ružomberok (3:2) silný výbuch z delobuchu v sektore hostí, ktorý úplne poškodil a rozmetal po okolí dve plastové sedadlá a zranil dve deti a 22-ročného muža z Ružomberka.

slovakia

left justify in out

Okrem oficiálneho stanoviska usporiadateľského klubu, ktoré už agentúra SITA zverejnila v pondelok, žiada ŠK Slovan Bratislava o pomoc pri pátraní po neznámom páchateľovi.

"Dňa 18. augusta 2013 sa počas futbalového zápasu ŠK Slovan Bratislava - MFK Ružomberok na štadióne Pasienky v Bratislave uskutočnil incident, počas ktorého neznáme osoby vhodili medzi návštevníkov podujatia delobuch, v dôsledku ktorého došlo k zraneniu viacerých osôb. ŠK Slovan Bratislava futbal a.s. vyzýva verejnosť, aby poskytla pomoc pri pátraní po neznámom páchateľovi, ktorý svojím konaním mohol naplniť všetky znaky trestnej činnosti. ŠK Slovan Bratislava futbal a.s. vyzýva občanov, aby si splnili svoje zákonné povinnosti a v prípade, ak disponujú informáciami, ktoré by mohli pomôcť pri pátraní po neznámom páchateľovi, aby tieto oznámili na ktoromkoľvek policajnom oddelení alebo na bezplatnom čísle 158. ŠK Slovan Bratislava futbal a.s. má eminentný záujem, aby bol incident riadne a včas vyšetrený a voči páchateľovi začaté trestné stíhanie a v prípade naplnenia zákonných podmienok vznesené obvinenie. Preto osobe, ktorá ako prvá poskytne orgánom činným v trestnom konaní informáciu o totožnosti neznámeho páchateľa a pomôže tak k jeho usvedčeniu, ponúka odmenu 5000 eur," uvádza sa v texte žiadosti ŠK Slovan Bratislava o pomoc pri pátraní po neznámom páchateľovi, ktoré agentúre SITA poskytol manažér pre marketing a médiá spomenutého klubu Tomáš Cho.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies