SK Slavia Praha stále bez hlavného trénera, Zeman nepríde

NETKY.SK • 5 September 2016, 16:46 • 2 min
SK Slavia Praha stále bez hlavného trénera, Zeman nepríde

PRAHA - V českom futbalovom klube najvyššej súťaže SK Slavia Praha po minulotýždňovom pondelňajšom odvolaní kouča Dušana Uhrina ml. i športového riaditeľa Josefa Jinocha pre neuspokojivé výsledky v úvode sezóny 2016/2017 stále nemajú vyriešenú otázku hlavného trénera.

slovakia

left justify in out

Skúsený 69-ročný kouč Zdeněk Zeman (nar. 12. mája 1947), s ktorým v uplynulých dňoch rokovali zástupcovia "zošívaných" a vycestovali za ním do Ríma na informatívnu schôdzku, do Edenu takmer naisto nepríde. Informuje o tom v pondelok portál iDnes.cz s tým, že v talianskej metropole nedošlo k dohode oboch zainteresovaných strán. "Ďalej bude platiť, že Zeman, ktorý na budúci rok oslávi sedemdesiatku, zostane českému prostrediu vzdialený. Od roku 1969, keď emigroval, v Česku nikdy nežil ani netrénoval, hoci sa o jeho návrate do rodnej krajiny v minulosti viackrát špekulovalo - v spojitosti s Plzňou či českou reprezentáciou," uvádza na margo pražského rodáka spomenutý web.


Pred Zemanom v súvislosti s pozíciou šéfa realizačného tímu Slavie Praha rezonovali viaceré mená, portál iDnes.cz informuje, že medzi nimi figurujú aj dvaja slovenskí kormidelníci Martin Ševela z AS Trenčín a Adrián Guľa z MŠK Žilina. "Rokovania o novom trénerovi v tejto chvíli nebudeme komentovať," vyhlásil v pondelok tlačový hovorca pražského klubu Michal Býček.


Zoznam kandidátov na trénerskú stoličku v Slavii sa zúžil minulý týždeň. Radoslav Látal sa vrátil do predchádzajúceho pôsobiska - poľského klubu Piast Gliwice a Luboš Kozel zostal pri kormidle českej reprezentácie do 18 rokov.

 

"Hľadanie trénera v súčasnosti pokračuje. Keď nový kouč nebude známy do nedele 11. septembra, je možné, že v dueli 6. kola v Tepliciach povedie mužstvo doterajší Uhrinov asistent Petr Čuhel," dopĺňa informácia na webe iDnes.cz.


Slavii Praha patrí v najvyššej českej súťaži s piatimi bodmi momentálne až 10. miesto v konkurencii šestnástky tímov.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies