Siva možno ďalším Slovákom v poľskej Ekstraklase

NETKY.SK • 15 Január 2015, 14:39 • 2 min
Siva možno ďalším Slovákom v poľskej Ekstraklase

BIELSKO-BIALA - Slovenský futbalový obranca Matej Siva, s ktorým sa pred pár dňami vedenie Spartaka Trnava dohodlo na ukončení spolupráce, by mohol hrávať za poľský klub Podbeskidzie Bielsko-Biala.

slovakia

left justify in out

Siva v utorok odohral druhý polčas prípravného stretnutia proti českému klubu MFK Frýdek-Místek. Informoval o tom sport.pl. Tridsaťročný zadák prišiel do Trnavy 1. júla 2014 zo Spartaka Myjava, predtým hral za Teplice, Ružomberok, Veľký Lapáš či Žiar nad Hronom. Futbalista sa stal voľným hráčom a môže si hľadať nový klub. Na jeseň odohral v trnavskom drese dvanásť zápasov Fortuna ligy a ďalších päť v pohárovej Európe.

 

Matej Siva by mohol rozšíriť slovenskú enklávu, ktorá v priebehu zimnej prestávky posilnila kluby z najvyššej poľskej súťaže. Do tamojšej Ekstraklasy už v rámci aktuálneho prestupového obdobia zamierili Erik Jendrišek (Cracovia Krakov), Kristián Kolčák (Podbeskidzie), Dobrivoj Rusov (Piast Gliwice) a Peter Grajciar (Slask Vroclav). 

 

Erika Grendela momentálne testuje Górnik Zabrze, Matúša Putnockého zasa Ruch Chorzów, Miloš Lačný sa pokúša o angažmán vo Vroclave a Cracovia skúša trio Jakub Vojtuš, Peter Mazan a Róbert Valenta. Peter Lipták na skúške v Chorzówe nepresvedčil. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona