Situáciu Adama Nemca riešia právnici, povinnosti si splnil

NETKY.SK • 5 November 2014, 11:37 • 2 min
Situáciu Adama Nemca riešia právnici, povinnosti si splnil

BERLÍN - Slovenský útočník Adam Nemec a jeho kolega Baris Özbek si "hrubým porušením pracovných povinností" vyslúžili preradenie do rezervného mužstva nemeckého futbalového klubu 1. FC Union Berlín a k tomu finančnú sankciu.

slovakia

left justify in out

Informáciu priniesla internetová stránka účastníka II. bundesligy. Špecifikovala, že z uvedeného dôvodu sa v sobotu a pondelok nezapojili do tréningového procesu "áčka". Tresty dostali za nepovolenú absenciu na piatkovom domácom zápase proti SpVgg Greuther Fürth (0:1). Na rozdiel od tejto dvojice preukázal Bajram Nebihi osobnú prítomnosť v zázemí počas predmetného duelu a figuruje nazad v kádri.

 

"V piatok bol zápas, na ktorý ma tréner nenominoval do kádra a tí, čo sme neboli nominovaní, tak sme sa v deň duelu zúčastnili na tréningu. Svoje povinnosti som si splnil. Navyše nikde v zmluve nemám uvedené, že sa musím zúčastňovať na zápase, ak naň nie som nominovaný. Nechcem to nechať len tak, pretože mám pocit, že to je namierené proti nám a mne a nebol by som rád, ak by sa niekto snažil očierňovať moje meno. Riešia to už aj právnici a mal som pocit, že by bolo vhodné, ak sa k tomu vyjadrím aj ja. Je to totiž neprípustná situácia," dôrazne sa v rozhovore podľa Šport.sk ohradil Adam Nemec, ktorý s najväčšou pravdepodobnosťou v Unione Berlín v zime skončí. 

 

"Od našich hráčov očakávame, že si uvedomujú zodpovednosť voči klubu a svoje záväzky a za akýchkoľvek okolností sa správajú primerane tomu. Kto nie je ochotný dodržiavať to, musí rátať s tvrdými konzekvenciami," povedal šéf profesionálneho oddelenia Unionu Berlín Nico Schäfer. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies