Situácia v meste Poprad je po minulotýždňovej prietrži stabilizovaná

NETKY.SK • 25 Máj 2015, 11:16 • 2 min
Situácia v meste Poprad je po minulotýždňovej prietrži stabilizovaná

POPRAD – Situácia v Poprade po minulotýždňových záplavách je už stabilizovaná. Mestská polícia dnes monitoruje najmä kritický úsek príjazdovej cesty do časti Stráže pod Tatrami.

slovakia

left justify in out

Podľa komunikačného manažéra mesta Poprad Mariána Galajdu zosuv premočeného terénu sa podarilo zastaviť po prijatých opatreniach, k čomu prispelo aj počasie bez výrazných zrážok. Ako ďalej informoval, o ďalšom postupe prác by dnes mala rozhodnúť odborná komisia zložená z pracovníkov Odboru výstavby Mestského úradu, projektanta a zástupcu realizačnej firmy.


K zaplaveniu Kukučínovej ulice a priľahlých domov v mestskej časti Stráže pod Tatrami došlo v stredu večer 20. mája po prívalovom daždi. Hladina Hozeleckého výrazne stúpla a voda zaplavila futbalové ihrisko. V úseku Strážske námestie a Kukučínová ulica je poškodený chodník pre peších, ako aj cestná kanalizácia.


Firma pracujúca na sfunkčnení poškodeného kanalizačného zberača pod Strážskym námestím v nedeľu 24. mája vykopala nánosom zavalenú dažďovú kanalizáciu. Rozmočený terén v jej okolí totiž spôsobil zosuv podložia cesty. O postupe prác mesto informuje občanov aj na svojom webe.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies