Situácia okolo vlakov v Bratislave sa pomaly upokojuje

NETKY.SK • 18 Január 2013, 13:27 • 2 min
Situácia okolo vlakov v Bratislave sa pomaly upokojuje

Situácia okolo vlakov v Bratislave sa pomaly upokojuje - Doprava Situácia v osobnej železničnej doprave v súvislosti s problémami na bratislavskej Hlavnej stanici sa postupne upokojuje. Okrem rýchlikov prichádzajú a odchádzajú z Hlavnej stanice aj vlaky z

slovakia

left justify in out

img

Situácia v osobnej železničnej doprave v súvislosti s problémami na bratislavskej Hlavnej stanici sa postupne upokojuje. Okrem rýchlikov prichádzajú a odchádzajú z Hlavnej stanice aj vlaky z Viedne a Devínskej Novej Vsi.

"Na trase Bratislava-Hlavná stanica - Marchegg-Viedeň začali vlaky premávať od 11.15 h," uviedla hovorkyňa Železničnej spoločnosti Slovensko (ZSSK) Slavomíra Šubrtová. Dodala, že na Hlavnú stanicu už prichádzajú aj vlaky z Devínskej Novej Vsi. 

Do stanice premávajú aj všetky rýchliky radu 600, 800, IC vlaky a tranzitujúce EC vlaky. Napriek tomu, že sa situácia zlepšuje, cestujúci musia počítať s meškaním vlakov. "To dosahuje približne 60 minút," dodala Šubrtová.
V prípade vlakov prepravnej spoločnosti RegioJet na trase Bratislava - Dunajská Streda - Komárno jazdia vlaky bez väčších komplikácií. "Ak sa vyskytne meškanie, je nanajvýš 15-minútové," informoval TASR hovorca RegioJet Aleš Ondrůj.

Problémy na Hlavnej železničnej stanici v Bratislave spôsobil v ranných hodinách silný vietor, ktorý zanášal výhybky a vytváral záveje. Stanica bola pre vlakové spoje dočasne úplne uzavretá.
Naďalej platí, že osobné vlaky od Trnavy končia svoju cestu v Pezinku alebo v Bratislave–Rači. Vlaky od Nových Zámkov majú cieľovú zastávku v stanici Bratislava-Nové Mesto.

Zdroj: TASR
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies