Situácia okolo Dybalovho prestupu na britské ostrovy sa skomplikovala

NETKY.SK • 8 August 2019, 13:12 • 2 min
Situácia okolo Dybalovho prestupu na britské ostrovy sa skomplikovala

LONDÝN - Už niekoľko dní sa v Anglicku rieši prestup argentínskej hviezdy Paula Dybalu do londýnskeho Tottenhamu. V dnešných hodinách už mali prebehnúť jednania ohľadom platu, no práve na tých celý prestup stroskotal.

slovakia

left justify in out

Tottenham na svoj nový štadión nakoniec útočníka Juventusu Turín Paula Dybalu neprivedie. Podľa britskej stanice BBC i talianskych médií Juventus Turín na poslednú chvíľu cúvol. Dvadsaťpäťročný Argentínčan sa mal do Londýn sťahovať za 70 miliónov eur a s "kohútmi" už dokonca rokoval aj o podmienkach zmluvy. Na sociálnych sieťach ho už mnohí videli v drese Tottenhamu Hotspur.

 

 

O Dybalu mal pôvodne záujem aj Manchester United, dohoda však padla na jeho platových požiadavkách. Tottenham však má v hľadáčiku ešte jedno eso. Z Fulhamu by ho mal posilniť talentovaný mládežnícky reprezentant "Albiónu" Ryan Sessegnon. Za ľavého krídelníka zaplatia 25 miliónov libier a tento prestup by podľa všetkých predpokladov už mal aj vyjsť. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

⚫⚪ #LondonsOriginal

Príspevok, ktorý zdieľa Ryan Sessegnon (@ryansess),

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona