Sisa Sklovská sa teší na nadchádzajúcu divadelnú sezónu

NETKY.SK • 10 August 2015, 16:15 • 2 min
Sisa Sklovská sa teší na nadchádzajúcu divadelnú sezónu

BRATISLAVA - Slovenská operná a muzikálová speváčka Sisa Sklovská sa už nevie dočkať blížiacej sa divadelnej sezóny.

slovakia

left justify in out

„Cítim sa vynikajúco po každej stránke, takže sa už veľmi teším na divadlo,“ povedala interpretka v rozhovore pre agentúru SITA. „V septembri začíname s Mata Hari, hneď prvé predstavenie točí televízia. Je to mimoriadne slovenské dielo a som pyšná na ocenenia, ktoré sme zaň získali minulý rok na svetovom muzikálovom festivale v Kórei (cenu za najlepší zahraničný muzikál a cenu za najlepší ženský herecký výkon, pozn. red.),“ poznamenala Sklovská, ktorá sa čoskoro objaví ešte v jednom muzikáli. „Jeseň bude zasvätená ešte jednej krásnej práci - príprave na ďalší pôvodný slovenský muzikál, ktorý bude mať premiéru na Novej scéne v januári. Tam si po Mata Hari zahrám ďalšiu krásnu ženskú legendárnu postavu Madame de Pompadour. A tak ako k Mata Hari, i k tomuto muzikálu vyjde album,“ podotkla Sklovská.


Okrem muzikálov chystá speváčka na jeseň i niekoľko koncertov. „Na všetky sa veľmi teším, no jeden bude výnimočný. V októbri ma totiž čaká životné jubileum, takže pripravujem koncert na Novej scéne, kde som začínala s muzikálom. Moje pozvanie prijalo niekoľko hudobných hostí a priateľov, ktorých si veľmi vážim a s ktorými som spolupracovala alebo spolupracujem,“ uviedla atraktívna tmavovláska.



fe;dm



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies