Sisa Sklovska oslávi okrúhle jubileum koncertnou šou na Novej scéne

NETKY.SK • 13 Október 2015, 09:02 • 2 min
Sisa Sklovska oslávi okrúhle jubileum koncertnou šou na Novej scéne

BRATISLAVA - Slovenská speváčka, muzikálová a operná hviezda Sisa Sklovska má dnes narodeniny. Okrúhle životné jubileum oslávi so svojimi priateľmi a výnimočnými umelcami veľkým koncertom 24. októbra na bratislavskej Novej scéne.

slovakia

left justify in out

"Lebo tam som začínala, a to divadlo je mi veľmi blízke," uviedla pre TASR temperamentná spevácka diva. Rodáčka zo Žiliny si na svoju narodeninovú koncertnú šou s názvom No a čo... 50? pozvala niekoľko hudobných hostí. Sú medzi nimi Celeste Buckingham, Cigánski diabli, Felix Slováček, Richard Rikkon, Lazaro, La Gioia, Iveta Weiss Viskupová a jej gospelový zbor, Oto Klein či sólisti Divadla Nová scéna.

 

"Je ich veľa a veľmi ma teším, že ani jeden nepovedal nie. Nebude to len taký obyčajný koncert, ale neprezradím nič viac," naznačila muzikálová Mata Hari. Energiou nabitá speváčka ďalej priznala, že ju čaká aj ďalšia zaujímavá úloha v muzikáli. "Opäť budem jednou legendárnou dámou sveta a síce Madame de Pompadour, premiéru na Novej scéne máme 12. februára budúceho roku," pochválila sa usmiata oslávenkyňa.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona