Sisa Sklovská musí byť stále v jednom kole

NETKY.SK • 22 September 2014, 15:24 • 2 min
Sisa Sklovská musí byť stále v jednom kole

BRATISLAVA - Slovenská operná a muzikálová speváčka Sisa Sklovská otvára sezónu hneď tromi projektmi. Prvý z nich ju čaká už 4. októbra, keď sa v Dóme svätého Martina predstaví v premiére slovanskej ódy Proglas skladateľa Ľubomíra Horňáka.

slovakia

left justify in out

Následne 12. októbra sa speváčka ukáže v Divadle Nová scéna ako Velma von Tusselová v muzikáli Hairspray a štyri dni na to sa na doskách divadla predvedie opäť v koži legendárnej Maty Hari, s ktorou v lete zažiarila i na Medzinárodnom muzikálovom festivale v Južnej Kórei. 

 

Sklovská navyše pripravuje aj samostatné vystúpenia. „Chystám ešte rôzne koncerty, samozrejme, aj vianočné, lebo to už o chvíľku bude aktuálne a na budúci rok pripravujem jeden veľký koncert, na ktorý si pozvem veľmi zaujímavých hostí. Čaká ma jubileum, takže to bude naozaj veľký koncert,“ prezradila speváčka, ktorá takto plánuje osláviť päťdesiate narodeniny. 

 

Rodáčka zo Žiliny okrem toho v súčasnosti podľa vlastných slov pracuje na ďalšom pôvodnom slovenskom muzikáli a so spevákom Petrom Bažíkom, ktorého na jar tohto roku mentorovala v slovenskej verzii speváckej súťaže X Factor, chystá spoločný duet. „Každý na to čaká, no Peter sa teraz musel venovať viacerým svojim projektom. Ja som povedala, čo chcem a duet určite bude,“ potvrdila Sklovská. 

 

Ako speváčka priznala v rozhovore pre agentúru SITA, nedokáže nič nerobiť. „Ja musím byť neustále v jednom kole. Neviem si predstaviť, že by som nič nerobila,“ podotkla.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies