Široký podľa Lintnera nevyužil naplno potenciál z medailí z MS

NETKY.SK • 23 Apríl 2015, 16:35 • 2 min
Široký podľa Lintnera nevyužil naplno potenciál z medailí z MS

BRATISLAVA - Podľa bývalého hokejového obrancu Richarda Lintnera má aj bývalý prezident Slovenského zväzu ľadového hokeja Juraj Široký veľkú zásluhu na najväčších úspechoch reprezentácie SR, ale nevyužil naplno potenciál z medailí zo svetových šampionátov.

slovakia

left justify in out

 Počas prezidentovania Juraja Širokého od júna 1998 do júna 2011 získal národný tím SR zlato, striebro i bronz na majstrovstvách sveta, juniorský tím do 20 rokov bol v roku 1999 bronzový.

 

"Nepochybne, Juraj Široký má veľkú zásluhu na medailových úspechoch slovenskej reprezentácie, no vnímame ako škodu, že potenciál toho obdobia nedokázali využiť naplno," uviedol v on-line rozhovore s fanúšikmi na webe Sportky.sk Richard Lintner, ktorý sa v týchto dňoch snaží so svojím tímom o zmeny v slovenskom hokeji. Či bude úspešný, ukáže až júnový kongres Slovenského zväzu ľadového hokeja. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies