Sir Alex Ferguson starostom Manchestru? Môžete si staviť

NETKY.SK • 22 November 2015, 11:45 • 2 min
Sir Alex Ferguson starostom Manchestru? Môžete si staviť

MANCHESTER – V roku 2017 sa budú v Manchestri konať historicky prvé voľby, v ktorých si obyvatelia zvolia svojho nového starostu.

slovakia

left justify in out

Manchester je metropolou severného Anglicka a novozvolený starosta sa bude musieť vysporiadať s výzvymi v oblasti dopravy, zamestnanosti či vzdelávania. Je tiež najväčšímfutbalovým mestom hneď po Londýne, keď tu majú domov takí velikáni Premier League ako United a City.

Zdá sa, že stávkové kancelárie si myslia, že futbalová mentalita sa môže odzrkadliť aj na náladách voličov, ktorá by mohla viesť k bizarnému zvoleniu nového starostu. Okrem iných si môžete staviť na bývalého legendárneho trénera Červených diablov Sira Alexa Fergusona, ktorý síce vyhlásil, že sa nechstá kandidovať na starostu, avšak ani to neodradilo istú stávkovú kanceláriu, aby na jeho zvolenie ponúkali kurz 100:1.

Sir Alex Ferguson však nie je jediné známa športová osobnosť v zozname. Okrem neho si môžete staviť aj na bývalého obrancu United Garyho Nevilla v kurze 50:1 alebo na neúspešného nasledovníka Fergieho, Davida Moyesa, v kurze 200:1.

Tu je celkový zoznam všetkých kandidátov, vrátane súčasného starostu Tonyho Lloyda, ktorý funkciu vykonáva len dočasne:

 

Sir Richard Leese – 5:1
Tony Lloyd – 5:1

Ivan Lewis – 10:1
Gary Neville – 50:1
Sir Alex Ferguson – 100:1
Morrissey – 100:1
Noel Gallagher – 100:1
David Moyes – 200:1



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies